martes, 29 de diciembre de 2009

Qui ets tu?

A classe de Comunicació oral, escrita i digital havíem de fer una exposició d'algú de la nostra classe i caracteritzar-ne algun punt fort que tingui la persona escollida i jo ho he fet de la primera persona a qui vaig conèixer, la Sandra Castelnuovo.
El títol i la redacció són les següents:



Mil Paraules

He triat aquesta imatge perquè un simple somriure és el que la caracteritza.
Sempre està rient i amb això demostra que un somriure pot arribar a ser la millor cura a moltes coses i problemes, pot ser l'impulsor a realitzar o no actes, és a dir, a decidir-se si s'acaben fent o no, pot donar la felicitat i pot ser un regal molt important per aquells que no en solen rebre, de vegades un somriure és el qual ens treu de situacions que mai haguèssim pensat que ens podria treure res.
Ella és una persona molt oberta, a qui li agrada fer noves amistats i qui valora molt a la gent que l'envolta.
Aquella en qui es pot confiar i amb qui s'està a gust, ja sigui treballant o anant en bus.
Quan s'està amb ella, al seu costat, es contagia tot allò que ella du al seu interior, l'alegria, la felicitat, el riure, passar-s'ho bé, divertir-se i sobretot et pot treure de la tristesa en un tres i no res amb aquest somriure.
També l'he triat a ella i a la foto perquè amb un sol somriure pot transmetre molts sentiments i sensacions que en paraules no es podria arribar a aconseguir i per això el significat d'aquesta frase feta: "una imatge val més que mil paraules".
La Sandra Castelnuovo és el somriure en persona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario